Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dijous, 23 de setembre del 2010

Aparteu les criatures...

...a les criatures, i els cumbes, persones amb la salut mental i/o física delicada, i en general, a tothom que hi pugui prendre mal... Perquè a continuació vé una descàrrega de Techno Metal Fiestero no apta per a cardiacs i figatoves!!! Tralla fiestera i de la bona!!!

Tal i com us vam prometre, aqui teniu una demo del que tenim grabat fins ara de Stop & Play!!! Més techno, més canyero i més espatxurrant que mai!! Apuja el volum de l'ordenata, fes-te acompanyar d'un carajillo ben carregat, i fot-li al play!!!


    

    

    



Ja ho veuen... esgarrifa que fa por!! Vam prometre 2 minuts de demo, però al final ens hem enrotllat i n'hem posat 3!! Amb la impactant intro Tetri-techno amb que comencem els nostres concerts (concerts? què és això?!). I amb bona qualitat de sò, que no sigui dit!! Què més es pot demanar? La cançó completa? Per això encara s'haurà d'esperar una mica, però no massa...


Aneu amb compte al fotre-li al play!! Quedeu avisats...
Evidentment, és una versió encara no definitiva, hi seguirem treballant i millorant-la, però de moment ja serveix per veure per on aniran els tiros i per calmar la set canyera de tots els que ens heu demanat més Techno Metal Fiestero de BOGARDE. La nostra intenció és que a partir d'ara això sigui un no parar ("sin prisas pero sin pausa", que diuen). Ja estem grabant Sant Emule i Llibertat d'expresió, tenim tres temes nous i uns quants més a la recàmera.

Seguirem informant...


dilluns, 20 de setembre del 2010

Alerta, que hi tornen...

En l'apassionant món de la burocràcia i el papeleo, sembla ser que existeix un document anomenat "Fe de vida", que serveix per acreditar que algú està viu. Pel Bogardinho, fa temps que intentem aconseguir aquest paperot, però amb les farres descomunals que es pilla, no hem trobat ningú que en horari d'oficina s'atreveixi a assegurar que aquesta desferra humanoide correspon a algun tipus de vida conegut.


A Bogarde, musicalment parlant, fa gairebé un any que no donem senyals de vida... i tot i que algú podria pensar que estem vivint un retiro daurat en alguna platja paradisíaca de Waikiki, la veritat és que, tal i com us hem anat dient, estem preparant el que serà el nostre tercer disc! I no només això, sinó que a més seguim apostant per l'auto-producció, i aquest cop fins i tot per l'auto-enregistrament. Durant l'últim any, hem anat retocant lleugerament els nostres temassos més recents, creant-ne de nous, el Raïm s'ha convertit en un crack de la producció musical, i desde fa unes setmanes, ja hem començat a grabar els nous hits del Techno Metal Fiestero de Bogarde!!!


El Bogardinho portava un any escoltant exclusivament un disc recopilatori de
les millors sardanes del segle XX, i després passa el que passa... 


Per conmemorar el primer aniversari de l'últim concert de Bogarde, en els propers dies penjarem, aquí al Bogarde News, en exclusiva interplanetaria, una petita mostra d'uns 2 minuts de durada d'un dels temassos que ja hem grabat!!! O sigui que... Al loro!!... que la cosa promet. Si fà temps que no escoltes res canyero, encara estàs a temps de muscular els teus timpans, si fa falta reforçar-los amb una aleació de titani, buscar algun tipus de suport moral o humanitari, o fins i tot ajuda professional... Tot i que lo millor, potser seria aprovisionar-se de matèria prima per fer uns cubates ben carregats...