Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dimecres, 22 de desembre del 2010

Esperit nadalenc total

Seguint les més estrictes i impertorbables tradicions nadalenques, per aquestes dates, qui més qui menys, s'ha gastat els seus calerons comprant dècims i participacions de la Loteria de Nadal. Si, si... que tothom ho fa no fos cas que li toqués al veí, o al company de feina, i tu no hagis comprat cap número (perquè mai toca). Però al final tots hi acabem caient!! I així evites que se't quedi una cara de pasmarot equiparable a escoltar la discografia completa de la Núria Feliu tot fumant porros de farigola i camamilla..


I què passa amb tots aquells de nosaltres que, després de gastar-nos bonament tota la setmanada, no ens toquen ni els reintegros?!?! O que quan et toca, és d'una fleca d'un poble a l'altre punta del país i fa una mandra de cuidado anar-lo a cobrar?!? Hi ha algun tipus de tractament psicològic (eficaç) per soportar l'allau de noticies de gent tajadíssima fins a la boina celebrant que li ha tocat el Gordo, quan tu no has guanyat ni per una bossa de pipes?!?!?


Un cop més, els Bogarde, exprimint la nostra voluntat de servei a la societat amant de la tralla i el bon rotllo, tenim la solució:


La campanya publicitària del Bogordinho, explicant les coses sense embuts.
Efectivament, el Bogordinho de Nadal (li hem dit de Nadal, però podria ser de Santes Pasques o de la Canícula), és la primera loteria que sempre toca (amb lo qual no seria una loteria, però bueno...). I en què consisteix? Doncs es tracta de pensar un número entre el 1 i el 8.952.769, calcules la seva arrel cúbica i ho divideixes per la teva edat a la quarta potència. El resultat que surti, l'apuntes en un paper, i durant uns mesos el guardes en el secret més absolut,  a prova de filtracions de Wikileaks. A continuació, es tracta que et pillis els tots els temassos que els BOGARDE publicarem aquest 2011, i llavors és quan haurás de fer un ingrés per la quantitat del teu número en un compte secret de les illes Caiman que generosament et facilitarem. Ja ho veuen, una oportunitat històrica per aconseguir definitivament la pau mundial!!


Si algú, entre el batibull d'anuncis de colònies, de cava, de joguines, el bombardeig constant de nadales, els pares noels i reis mags penjats al balcó, i les decoracions lluminoses de dubtosa estètica, ha oblidat l'essència primordial de l'esperit nadalenc, està de sort perque la gent de la $GA€ altruísticament ens recorda quin és el sentiment que ha de governar en aquestes dates:


Fés click aqui per veure veure els curs accelerat d'esperit nadalenc de la $GA€


Sort que de Bogarde, aquesta gentussa, mai veurà un cèntim!!!


Salut i Bons Fiestorros a tothom!!!