Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dijous, 17 de novembre del 2011

Salvats, de moment.

Ara que sembla que tot són noticies negatives i que el món sencer navega en aigües turbulentes, encara hi ha un petit bri d'esperança. Després de consultar els nostres assessors fiscals i financers i algun que altre destacat premi Nobel, podem confirmar una bona noticia:


La prima de risc de Bogarde es manté estable!!


De fet, no sabem ni si tenim prima de risc, a part del risc cardíac i moral que suposa tenir que aguantar al Bogardinho. Però per si de cas, ho diem per calmar als mercats!!! I això que no hem rebut cap injecció de capital, que si no, molt probablement ja ens hauríem convertit en una superpotència financera mundial.

Tot i així, cal destacar que la situació no era fàcil de gestionar:
- La nostra taxa d'atur és bastant elevada (últimament no ens prodiguem massa pels escenaris).
- Aplicar una reforma laboral és complicat, ja que l'únic a qui faríem pringar reduint-li drets laborals i socials seria el Bogardinho, al qual ja tenim en un règim de semi-esclavatge.
- Per a nosaltres, els bons alemanys són els Rammstein, i el dèficit públic quan ve menys gent de l'esperada en un concert.


En vista del panorama, estava clar que s'havia d'actuar ràpid i contundentment. Repetim, tot per calmar als mercats, ja que sembla que si els poses nerviosos és pitjor que donar de menjar a un Gremlin passada la mitjanit!! O sigui que abans que ens intervinguessin o ens rescatessin, vam decidir enviar una delegació negociadora a les principals borses i agències de rating mundials. Evidentment, la comitiva borgardera estava encapçalada i finalitzada pel mateix Bogardinho, a qui es va intervenir quirúrgicament per implementar-li un artilugi  diabòlic que li injectava substàncies alteradores de la personalitat en períodes de temps aleatoris (vaja, que li pillaven ramalassos psicòtics més sovint del que és habitual en ell).


Perfectament camuflat com un broker més, el Bogardinho va
passar totalment desapercebut per Wall Street.


Dit i fet! Després d'intentar sodomitzar al 73% de la plantilla de Goldman Sachs; després de connectar els sistema d'aigua potable de la seu central de Standard&Poors a la xarxa d'aigües residuals de Fukushima; després de piratejar el sistema informàtic de Wall Street amb una versió del FarmVille protagonitzada pel José Luis Moreno; i després de convidar a la Merkel a uns quants carajillos d'Aromes de Montserrat amb unes gotetes de licor de crema catalana...El Bogardinho no va aconseguir calmar els mercats!!!


Calmar-los, calmar-los...no els va calmar, però si que els va deixar en un estat catalèptic permanent que ens permet assegurar que de moment no haurem de fer cap reforma estructural. No només això: el nostre petit i entranyable heroi de les negociacions financeres, ha complert els somnis més perversos i habituals d'una gran part de la població mundial!! T'admirem i t'envegem, Bogardinho!!!