Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dimarts, 29 de juny del 2010

Ben aviat, nova Botiga Bogarde

El nostre entrenyable i emotiu xiringito de camisetes i discos a www.bogarde.cat, ben aviat sofrirà un procés de lifting electromagnètic (és a dir, que l'actualitzarem una mica). Tampoc us espereu gran cosa, serà la típica i mítica botiga electrònica de tota la vida, això si, convenientment tunejada a l'estil Bogarde.


El nostre incomparable xiringuito, ben aviat passarà a millor vida... 


Que total, per lo que venem, tampoc es pot demanar massa... Però bueno, per nosaltres que no quedi!! Comparat amb lo que teniem fins ara, serà tot un lujasso: fotos i descripció de camisetes i CD's (amb possibilitat de fer-hi comentaris), cistella de compra, diferents mètodes de pagament (amb targeta, va a ser que no, i amb Paypal, ja veurem), i per si fós poc, podrem fer promocions i descomptes talment com si fóssim el Lidl del cyberespai musical!!! 


 A més, la nova Botiga Bogarde, serà la única manera de comprar els nous Temassos techno-metal·leros, ja que ens estem plantejant molt seriosament publicar exclusivament de forma electrònica i oblidar-nos dels CD's.

1 comentari:

  1. haviam si es veritat coi que fot com 2 anys us vaig demnar un cd i encara no meu respost !! XDD

    ResponElimina