Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dimecres, 2 de febrer del 2011

Ja tenim la maneta!!!

Avui, és un dia decisiu per a la salut de tots els fumadors que hem de sortir a les terrasses dels bars per fumar. Efectivament, avui és la Candalera i el dia de la marmota, que segons la saviesa popular, decideix si encara ens toca patir molt o no i condiciona el nostre risc a pillar un gripasso dels que fan història. 


Però per a tots els bogarders, avui també és un dia especial, perquè és el nostre Dia de la Maneta!!!




I és que celebrem 5 anys de música i bon rotllo!!! (amb una mica de mala llet, també, tot sigui dit...). Si és que som uns jovençuelos, òsties!! Es dóna la coincidència que avui també és l'aniversari dels nostres origens musicals, el nostre primer grup, Carronya!! Moltíssimes gràcies a tots i totes pel vostre suport, el qual hem notat des del primer dia de la nostra carrera bogardera. Agraïts per sempre!!


Esperem celebrar-ho a tope amb els nous temassos que ens estem currant, i que ben aviat començarem a presentar a la societat techno-metal·lera. Posats a demanar, algun concert tampoc aniria malament, però bueno... 




Moltíssimes gràcies a tothom!! 
Salut i Festa!!!

1 comentari:

  1. bona aquesta, molt bona! ja sabeu que estem desllorigant els secrets amatoris de la plantilla?
    veniu al blog i deixeu la vostra opinió, la cosa està peluda però guanyarem i molt.

    FELICITATS PER ELS VOSTRES 5 ANYS DE MÚSICA I BON ROTLLO

    DE BOGARDE A BOGARDE I TIRO PER QUE EM TOCA

    SALUT I BOGARDISME

    ResponElimina