Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

divendres, 13 de maig del 2011

Public Enemy 2.0

2 de Maig del 2011: un comando ultra-efectiu i pasmant d'aquests que surten a les pelis d'acció, realitza una incursió llampec en territori del Pakistan. Durant els 40 minuts que dura l'operació, ataquen la casa del terrorista més buscat pel món occidental, li foten un parell de tiros, i de pas també pelen 4 o 5 persones més. Seguidament, tiren el cadàver al mar, i no es publiquen cap tipus de fotos perquè asseguren que el fet de veure-les, és més impactant que escoltar al Josmar versionant els greatest hits del Manu Tenorio!!! Els amics de la conspiranoia interplanetària, flipen pepinos i creuen que existeix una entitat espiritual superior que els estima i els alimenta.


11 de Maig del 2011: durant les celebracions pel 21è títol de Lliga aconseguit pel Barça, un comando espontani de marujes moralment ultratjades, en una reacció colpidorament humanitària, aconsegueix reduir i immobilitzar el maraquero més admirat del techno metal fiestero mundial. Sembla ser que després de 5 rondes de Martini amb Listerine (extra fluor), el Bogardinho va increpar obscenament a tots els clients d'un modest bar d'una localitat anònima del Segrià. Com a mesura preventiva, va ser evacuat del local a través del sistema d'aigües negres, és a dir, que el van fotre de cap a la tassa del water. Se'n desconeix la seva ubicació actual, però alguns rumors asseguren que ha estat devorat per un dels molts cocodrils que silenciosament habiten a les canyeries.


Coincidències de la vida? Qui ens ha de fer por a partir d'ara? Com afectarà a la cotització borsària dels carquinyolis? Segons una filtració a la que hem tingut accés, les coses es poden posar molt més txungues a partir d'un futur inmediat...Estem en disposició de revelar la identitat del qui serà el nou líder de l'eix del mal:


Els esfínters corporals de qualsevol persona sensible,
es relaxen instintivament al contemplar aquesta imatge aberrant.


I és que n'hi ha per acollonir-se un bon rato: Ossama Bogar Dinh Laden és el resultat d'una malèfica conspiració orquestrada a nivell interplanetari. Fruit del creuament cybergenètic del Bogardinho amb els residus de les proves d'ADN post-mortem al Bin Laden, incorpora una matriu neuronal amb el comportament ètic del Pepe i el Sergio Ramos. El seu objectiu principal, és crear el caos mundial realitzant atemptats a l'amor propi de tots nosaltres. Les seves armes de destrucció massiva, estaran basades en compostos alcohòlics combinats amb substàncies psicoactives experimentals d'efectes desconeguts.


A nosaltres, lo únic que ens preocupa és que el Bogardinho encara no havia gravat els ritmillos amb maraques als 5 temassos que estem preparant. Tampoc pensem que ho trobem a faltar excessivament, però bueno...Per sort, la nostra estimada Marquesa, en una petita pausa de la seva baixa maternal, ha aportat la seva veu angelical als nous hits del techno metal fiestero, amb lo qual, la qualitat i l'espectacularitat està més que garantida.


Per si de cas, si a partir d'ara veieu unes maraques sospitosament abandonades en un lloc poc habitual, manteniu la calma i contacteu a les autoritats fiesteres pertinents.

2 comentaris:

  1. i els mossos on estan quan se'ls necessita?

    ResponElimina
  2. ep, germans, no estem ni esteu sols, momés guanyar la Champions ja som aquí per saludar-vos i compartit música i futbol i....BOGARDISME!!!!

    ResponElimina