Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dimecres, 21 de desembre del 2011

Compra compulsivament!!!

Després d'anunciar-ho durant molt de temps a tort i a dret, amb la voràgine i apoteosi nadalenca, per fi ens hem decidit a plasmar una vella promesa, que us presentem en format de superproducció multimèdia de màxima qualitat:





Efectivament, finalment ens hem decidit a jubilar el nostre xiringuito bogarder i en una emotiva mostra de despilfarro de mitjans tècnics i artístics, us presentem la nova BOGARDE SHOP!!! 


Hi trobareu tot el nostre marxandatge habitual: samarretes per mascles i pubilles, discos, temazos... I tot preparat perquè en un diumenge qualsevol de ressaca, pugueu comprar tranquil·lament des de casa mentre us preneu un carajillo d'espidifen amb gelocatil!! Us ho portem a casa (bé, nosaltres directament no, normalment serà la gent de correus...). I cal dir que ens hem fotut un bon curro perquè tingui el nostre inconfusible estil bogarder (és millor viure l'experiència per entendre-ho...).


Però no ens enganyem, en el fons, la nova BOGARDE SHOP té una funció social molt commovedora: no ho volíem fer públic, però des que no fem tants concerts, tenim al nostre Bogardinho amb una depressió de cavall... Podria ser una simple anècdota, però no!! Se'ns a tirat a la vida sana!!! Cada dia, després d'aixecar-se a les 6 de la matinada per anar a córrer 15 km fent el pi-pont  a intervals aleatoris, esmorza tofu amb mongetes de Santa Pau just abans d'iniciar un període de meditació profunda per trobar l'harmonia còsmica. No cal dir que renega absolutament de qualsevol substància natural o artificial que li provoqui estats alterats de la consciència... Gravíssim, és motiu de cesse....


És per això que hem muntat tot aquest tinglado i hem nomenat al Bogardinho com a màxim gestor de la nostra BOGARDE SHOP, a veure si s'anima una mica i torna a la seva habitual vida de cantamanyanes!!. 


En aquestes èpoques que sembla ser s'entendreixen tots els cors humans pel vell mètode de la compra compulsiva, i en que tothom vol lluir les millors gales i tipillo, no t'ho pensis: Pilla't els teus regals nadalencs a la BOGARDE SHOP!!!


Aprofitem l'ocasió per desitjar-vos uns 
MOLT BONS FIESTORROS PEL 2012!! 
(i a veure si algun d'ells és un concert BOGARDE!!!)


* BOGARDE SHOP col·labora activa i desinteressadament amb la Fundació Nóos aquesta de l'Urdangarin....i és que pobra gent, quin mal tràngol que deuen estar passant... Tan bona gent que semblen, tu... I tot per quatre duros, que segur que el bon home es va descomptar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada