Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dilluns, 28 de juny del 2010

Nova imatge pel pròxim concert!!!

Després de consultar a creadors de tendències, estilistes de renom, productors musicals, mànagers, consultors públics i privats, directors de màrketing del sud-oest asiàtic... Després de realitzar 3 estudis de mercat, 4 auditories energètiques i dos intents d'OPA hostil a empreses del sector de l'entreteniment, per fí us podem presentar el nou look que lluirem en el nostre proper concert!!


Una imatge de grup que suposarà un abans i un després en l'escena musical, totalment trencador, lo més fashion victim del moment, espatarrant i apustuflant:

Feu-nos càs: invertiu els vostres estalvis en empreses de boines i bastons. La foto original l'hem tret d'aqui.

I és que la cosa pinta txunga pel que fà als concerts!!! Veient com està el panorama, ens estem preparant (sobretot psicològicament) pel IMSERSO Tour 2039!! Calculem que si la cosa segueix igual, pel pròxim concert portarem un repertori de 580 temazos (unes 43.5 hores de concert!).


Si us voleu anar preparant per l'ocasió, podeu visitar face of the future, descobrir més o menys quines pintes fareu, i anar pensant quina camiseta de BOGARDE us quedarà millor....

5 comentaris:

  1. Jo vull Discazo nou!!!!

    ResponElimina
  2. jajjaj aquesta foto està molt ven aconsseguida!! (Sílvia)

    ResponElimina
  3. Rai, sempre he pensat que tenies cara de iaiu, la foto ho confirma....

    ResponElimina
  4. Antes, els jovens no eren així. S'endroguen massa, em sembla.

    ResponElimina