Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Descansi en Pau(l)

La notícia que ha consternat a tot el planeta i part de l'espai intergalàctic exterior, saltava als mitjans de comunicació el passat 26 d'Octubre: el pop Paul, el personatge de l'any, el pitonisso cefalopòdic, ha mort!!! Oficialment, el seu traspàs ha estat conseqüència de l'estrés acumulat, però els BOGARDE estem en condicions d'aportar més dades esfereïdores al respecte...


A finals de Setembre,  el Bogardinho ens va sorprendre gratament al anunciar-nos que volia posar fi a la seva vida de cantamanyanes, i que per aquest motiu havia decidit estudiar a la universitat (no té ni certificat de naixement ni graduat escolar, però bueno, d'il·lusió es viu...). El primer que ens va sorprendre va ser l'elecció del centre facultatiu, la Beer's University of  Moskovskaya, totalment desconeguda per la comunitat científica. Teòricament ubicada enmig de l'estepa russa, fà més pinta de ser una pseudo-secta financiada per narcotraficants i gent de mal viure, que no pas un centre de prestigi internacional. 


El cas és que el Bogardinho, com a part dels seus estudis en la titulació de Catador de Vodka de Caçadors (és a dir, amb més de 70º d'alcohol), ràpidament va entrar a formar part del Grup d'Estudis Positivistes d'Espècies Tradicionals, altrament conegut com a GEPET. Aquest suposat grup d'investigació, ha estat acusat per diverses assossiacions defensores dels drets dels animals de provocar cogòrcies impressionants a tot tipus d'éssers vius, desde bacteris a tigres de Tasmània. Ells es defensen dient que tots els animals, per instint i evolució, volen pillar colocons, i que ells només els ajuden a superar les barreres que la mare natura ha imposat a les espècies amb menys recursos farreros.


Recentment, per tal de netejar la seva merescuda mala imatge, la gent del GEPET va arribar a un acord (gràcies principalment al patrocini i extorsió d'un proxeneta tailandès) amb l'aquari d'Oberhausen per tal de realitzar uns estudis amb el famós "Oracle Animal". El diabòlic experiment que s'hi va perpetrar, no té perdó de déu:

No sabem de què es queixen els yupis: això si que és estrés, i el demés són tonteries!!
Per si fós poc, els ex-cuidadors d'en Paul també sospiten que els GEPET van adulterar els musclos amb què habitualment s'alimentava el pop, ja que s'hi referien com a Popper&Tripi. No cal dir que al Bogardinho li hem retirat la beca d'estudis de cop, i actualment el tenim tancat en una urna de vidre cuidant 10.359.859 larves de mosquit tigre que es reprodueixen a ritme exponencial.

1 comentari: