Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dijous, 2 de febrer del 2012

Avui és el dia!!!

Efectivament!! Avui és el gran dia bogarder, i el motiu no és altre que avui fem


Els anys passen però seguim aguantant el tipus lo millor que podem, i el que és més sorprenent (o no!), en comptes d'afluixar i ser més sentimentaloides, cada cop tenim més ganes de fer un techno metal fiestero més i més canyero que provoqui un canvi en la cosmovisió interplanetària!!!


De ben sabut és que fa un temps que hi ha una sèrie d'usurpadors que ens volen restar protagonisme a aquest dia tant assenyalat, fins i tot podríem estar parlant d'una conspiració silenciosa... Des de famosos que falsifiquen la seva data de naixement per fer-lo coincidir amb la nostra data tant assenyalada (com el Piqué i la Shakira), fins a tradicions catòliques subtilment modificades de dates com lo de la candalera...  


Però el que més ens toca la moral, és lo del dia de la marmota aquest, tradició que a nosaltres ens agrada perquè és molt cutre i friqui. Com sempre, els Bogarde, amb la nostra sana i emotiva intenció de no ser menys que ningú, hem posat els punts sobre les is, i aprofitant el nostre de laboratori de nanogenètica clandestí hem sintetitzat un organisme pluricel·lular d'intencions malèfiques que hem anomenat la Bogarmota. 


La tradició que hem inaugurat aquest any, consisteix en fer coincidir la Bogarmota amb un representant il·lustre del Fons Monetari Internacional, amb l'objectiu que li birli una sèrie de substàncies psicoactives que porta amagades al barret (que segurament consumeixen tots els membres del FMI abans de prendre alguna decisió). Si aconsegueix fer-ho sense que el banquer se n'adoni i li embargui la barraca, significa que aquest any traurem nous temassos:
Per fi un duel de lladregots amb igualtat de condicions!!
En el seu bateig en la nova tradició llegendària, la Bogarmota ha mostrat unes actituds delinquives totalment sorprenents i inesperades, i no només li ha fotut la Visa Oro i tots els tripis que portava el paio del FMI, sinó que demà mateix li embargaran els comptes ocults que tenia en un paradís fiscal. Això significa que aquest any si que treiem nous temassos, que ja toca, home!!!


De moment, ja hem tornat a gravar les guitarres (això de l'autoproducció demana paciència), i tal com s'acostuma a dir, sona que trona!!! Vindria a ser com si l'onada de fred siberià que ens ataca, ens agafés a tots plegats en pilota picada al cim del Puigmal. A veure, a veure, que la cosa promet!!!


Des d'aqui, donar-vos les gràcies sincerament a tots els que ens heu seguit i donat suport aquests sis anys, a tothom que hagi viscut una descàrrega technometalera en directe, i sobretot als nostres incondicionals seguidors!!!


MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


Ben aviat, més BOGARDE!!
Salut i festa!!!

3 comentaris:

  1. amics us animem! vniu a can penya bogarde a compartir la jòia

    ResponElimina
  2. no vam poder seguir aquest esdeveniment i resulta que ens hauria agradat molt,felicitats

    volem recuperar la connexió bogarde, veniu a visitar-nos

    ResponElimina
  3. on sou? avui és 18 de juny de 2012 i no tenim notícies vostres.

    ResponElimina