Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

divendres, 6 d’agost de 2010

Aquest no el pillaran per les banyes...

Els BOGARDE ens alegrem molt, però moltíssim, que el Parlament de Catalunya hagi aprovat la prohibició a partir del 2012 (podria ser abans, però bueno...) de l'anomenada fiesta nacional, o curses de braus, o al que també li diuen corregudes de toros. Tot i així, també estem consternats i afligits (tant, que no podem parar de partir-nos la caixa) pels prop de 300 llocs de treball que d'aqui un any i mig s'hauran de dedicar a una altra cosa...I què dir d'aquests homens, aquests mascles alfa, que generosament ens recordaven que perquè uns quants s'ho passin bé, és indispensable que pringui algun innocent. Ara hauràn de pillar els bàrtols i creuar fronteres per continuar mostrant el seu "art"... ez motiu de ceze!!!


Però amb la nostra desinteressada vocació de servei públic que tant ens caracteritza, a BOGARDE creiem que tenim una solució a tot aquest embrollo:


Estèticament, ja és una bona embestida impossible de torejar, però per aguantar-li la mirada més d'un segon, s'ha de ser un mestre de la guerra psicològica.


Efectivament: per una mòdica part dels 400 milions d'euros de subvenció que reben de la comunitat europea, estem disposats a cedir al Bogardinho convenientment enfundat en una disfressa de  "toro torito" perquè formi part de l'espectacle. La gràcia de l'assumpte, és subministrar-li abans de l'actuació un petit coctel de substàncies psicoactives i altament euforitzants (farlopa i rules, pels amics). En aquestes condicions, el nostre entrenyable maraquero, pilla un estat d'encabritament i descontrol tant heavy, que enriute'n tu del "Avispado" o del "Islero"!!! Si tal com diuen alguns, l'essència de l'espectacle és enfrentar-se cara a cara a una fera salvatge, us podem assegurar que hi ha show per un bon rato...


És més: existeix la possibilitat de substituir els tradicionals passodobles pels nostres grans temazos "Buit per dins" i "Sols és un animal" (els quals aprofitem per dedicar a tots els toreros), cosa que provoca que les neurones del Bogardinho entrin en ressonancia convertint-lo en una espècie de Godzilla totalment salvatge i pertorbat que acolloneix al més valent de la contrada.


Per si la cosa té èxit i en un futur també prohibeixen els Correbous, hem estat assajant d'incorporar-li al "torito Bogardinho" un porraco de 15 papers a cada orella. De por, pànic o cagarela, no en fa massa, però et fots uns farts de riure memorables...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada