Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dimarts, 17 d’agost del 2010

L'hereu dels Grans Mestres

Com molta gent ja sap (perquè no ens n'amaguem), el nom del nostre grup techno-metal·lero, és per honorar al gran Winston Bogarde, el jugador de furmbol que ha guanyat més títols havent jugat menys minuts (tampoc ho hem comprovat a les estadístiques de la UEFA, però ens ho creiem...). El Gran Mestre no només és un exemple incontestable d'eficiència, sinó que a més a més, la seva filosofia de vida i la seva manera d'encarar les coses (en especial els davanters de l'equip rival), ha marcat irremediablement a més d'una generació...


Els BOGARDE hem patit molt, però molt, durant l'anterior temporada futbolística. Hem tingut crisis d'angoixa, depresions de cavall, fins i tot algun brot psicòtic... I el motiu no és altre que l'aparició en escena del també inmens Dmytró Chigrinsky, l'home cridat a ser el relleu natural del nostre gran mestre, el crack que ens ha dividit el cor, el jugador predestinat a fulminar totes les estadístiques hagudes i per haver!!!


Per evitar que es repeteixi una situació moralment tant heavy, hem decidit prendre cartes a l'assumpte i provocar-li una nova mutació genètica a l'infame Bogardinho: seguint fil per randa un mètode que vam trobar per casualitat al google, l'hem tancat a sol i serena durant 14 dies en una urna de vidre, acompanyat de 39 magnífics exemplars de mosquit tigre del mar Negre i un parell de vodkes amb taronja. El sorprenent resultat, és una criatura ciborg-humanoide que combina lo millor de cada jugador i que hem batejat com Bogarchygro:


És ell, la criatura en qui hem depositat totes les nostres il·lusions i esperances!!


Malauradament, sembla ser que el Bogarchygro ha heredat alguns trets característics de la moral malèfica i perversa del Bogardinho, especialment tot lo relacionat amb les ganes de despilfarro i les conductes canallesques. Com a jugador, entre les seves qualitats futbolístiques destaquen:
- Capacitat de realitzar una sola falta mereixadora de 8 targetes grogues, 5 de vermelles i 39 partits de suspensió (tot en un sol moviment!)
- Inmobilització de rivals segons la tècnica d'eruptes estomacals alcoholitzats (el que es coneix com rots de borratxo)
-Control mental del moviment de la pilota (tot i que no sempre funciona)


Total, que creiem que és una autèntica ganga del mercat, inigualable a aquestes alçades de la història de l'humanitat, i estem totalment convençuts que si algú aposta per ell i li dóna una mica de continuïtat (rès, com a màxim un parell de minuts per temporada), establirà un nou record que serà difícil de superar en molts lustres. De moment, mentre no arriva alguna oferta de contracte prou interessant i lucrativa, el tenim entrenant-se intensament a diferents bars i antros de dubtosa reputació, on ja se'l coneix amb el sobrenom de l'Esclatafutbolins... Quin crack!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada