Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dilluns, 20 de setembre de 2010

Alerta, que hi tornen...

En l'apassionant món de la burocràcia i el papeleo, sembla ser que existeix un document anomenat "Fe de vida", que serveix per acreditar que algú està viu. Pel Bogardinho, fa temps que intentem aconseguir aquest paperot, però amb les farres descomunals que es pilla, no hem trobat ningú que en horari d'oficina s'atreveixi a assegurar que aquesta desferra humanoide correspon a algun tipus de vida conegut.


A Bogarde, musicalment parlant, fa gairebé un any que no donem senyals de vida... i tot i que algú podria pensar que estem vivint un retiro daurat en alguna platja paradisíaca de Waikiki, la veritat és que, tal i com us hem anat dient, estem preparant el que serà el nostre tercer disc! I no només això, sinó que a més seguim apostant per l'auto-producció, i aquest cop fins i tot per l'auto-enregistrament. Durant l'últim any, hem anat retocant lleugerament els nostres temassos més recents, creant-ne de nous, el Raïm s'ha convertit en un crack de la producció musical, i desde fa unes setmanes, ja hem començat a grabar els nous hits del Techno Metal Fiestero de Bogarde!!!


El Bogardinho portava un any escoltant exclusivament un disc recopilatori de
les millors sardanes del segle XX, i després passa el que passa... 


Per conmemorar el primer aniversari de l'últim concert de Bogarde, en els propers dies penjarem, aquí al Bogarde News, en exclusiva interplanetaria, una petita mostra d'uns 2 minuts de durada d'un dels temassos que ja hem grabat!!! O sigui que... Al loro!!... que la cosa promet. Si fà temps que no escoltes res canyero, encara estàs a temps de muscular els teus timpans, si fa falta reforçar-los amb una aleació de titani, buscar algun tipus de suport moral o humanitari, o fins i tot ajuda professional... Tot i que lo millor, potser seria aprovisionar-se de matèria prima per fer uns cubates ben carregats...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada