Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dijous, 23 de setembre del 2010

Aparteu les criatures...

...a les criatures, i els cumbes, persones amb la salut mental i/o física delicada, i en general, a tothom que hi pugui prendre mal... Perquè a continuació vé una descàrrega de Techno Metal Fiestero no apta per a cardiacs i figatoves!!! Tralla fiestera i de la bona!!!

Tal i com us vam prometre, aqui teniu una demo del que tenim grabat fins ara de Stop & Play!!! Més techno, més canyero i més espatxurrant que mai!! Apuja el volum de l'ordenata, fes-te acompanyar d'un carajillo ben carregat, i fot-li al play!!!


    

    

    



Ja ho veuen... esgarrifa que fa por!! Vam prometre 2 minuts de demo, però al final ens hem enrotllat i n'hem posat 3!! Amb la impactant intro Tetri-techno amb que comencem els nostres concerts (concerts? què és això?!). I amb bona qualitat de sò, que no sigui dit!! Què més es pot demanar? La cançó completa? Per això encara s'haurà d'esperar una mica, però no massa...


Aneu amb compte al fotre-li al play!! Quedeu avisats...
Evidentment, és una versió encara no definitiva, hi seguirem treballant i millorant-la, però de moment ja serveix per veure per on aniran els tiros i per calmar la set canyera de tots els que ens heu demanat més Techno Metal Fiestero de BOGARDE. La nostra intenció és que a partir d'ara això sigui un no parar ("sin prisas pero sin pausa", que diuen). Ja estem grabant Sant Emule i Llibertat d'expresió, tenim tres temes nous i uns quants més a la recàmera.

Seguirem informant...


7 comentaris:

  1. Brutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!
    Acabeu el disc ja collons que en tinc ganes o em veuré obligat a venir a Vilafranca amb 50 litres de Birra a fotre pressa!!!
    M'ha agradat molt sona de puta mare!!
    Ivan.

    ResponElimina
  2. Penso igual que l'Ivan, sona de puta mare!
    Fins i tot el baix se sent molt bé!
    Sílvia

    ResponElimina
  3. ESPECTACULAR!!!

    Això esdevindrà hitàs internacional!!!

    ResponElimina
  4. APUSTUFLANT¡¡¡¡¡¡
    NECESSITO METALLLL¡¡¡¡

    ResponElimina
  5. PM !!!!!!!!!!! VOLEM MÉS !!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. MACAGUN DEU¡¡¡¡¡¡¡
    A VORE SI TREIEU EL DISC D'UNA P... VEGADA.
    I TOQUEU EN DIRECTE,QUE JA FA DOS ANYS QUE NO TOQUEU...JA SEMBLEU ELS MORBID.
    UNA SALUTACIO.

    SOC EL PINXO.

    ResponElimina