Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

divendres, 2 de juliol del 2010

El Gran Dictat

Si algú tenia dubtes sobre la necessitat de fer un temazo titulat Adeu.cat, gentilment li presentem una prova del tot irrefutable:


El mèrit de fer la foto sense patir espasmes catatònics, és de la Silvi i el Rai


Nosaltres hi hem detectat 5 faltes d'ortografia d'aquelles de jutjat de guàrdia, però tampoc ens hi hem recreat massa per por de sofrir un desprendiment de retina... Després de donar-hi voltes, la única explicació compassiva que hi hem trobat, es que podria ser una campanya de publicitat viral orquestrada per un geni del màrketing, però tampoc n'estem massa convençuts. 


El cartell, immens en tots els sentits de la paraula, es troba al bell mig de Vilafranca. Hem ocultat el telèfon i el mail no sabem ben bé per què, possiblement perquè a la foto hi apareix una Voll-damm i ens ha arribat al cor. Si algú té valor i vocació educativa per anar-hi i explicar a aquesta bona gent com s'hauria d'escriure correctament, molta gent anònima li agrairà. També creiem que les autoritats de trànsit i d'urbanisme, haurien de prendre les mesures oportunes...


Aprofitem l'ocasió per anunciar que estem canviant i millorant (o no!) els nostres temazos, i en aquest sentit (conyes apart que això es veritat), canviarem la lletra d' Adeu.cat i passarà a dir-se Jamó i Quès (igual que el bocata que més triumfa al Sports Bar Vilafranca, que si ho demaneu també us el serveixen amb un huev frit!!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada