Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dimarts, 27 de juliol del 2010

Qui avisa no és traïdor!!!

Us hem d'informar, sobretot a les autoritats pertinents, que el Bogardinho no porta gens bé això de no fer concerts... Si normalment la seva conducta ja és deplorable i malèfica, si ja de per si no fot un pal a l'aigua, ara que ni s'ha de currar lo de tocar les maraques, sembla ser que s'ha desbocat totalment i ha entrat en una espiral de gamberrisme quinqui de la qual no ens podem ni imaginar les conseqüències!!! 


El pròxim 22 de Setembre farà just un any de l'últim concert de BOGARDE, i per celebrar l'efemèride, al Bogardinho no se li ha acudit cap altra cosa que muntar el que ell anomena un comando para-fiestero d'accions esporàdiques (o sigui, una penya que pilla unes cogòrcies descomunals i després van a fer el marrullero sense cap mena de contemplació). Sota les impresentables sigles cJ&B, s'amaga el Col·lectiu Justicier Bogarde. Liderat pel Comandante Bogardinho,  el grup l'integren una colla de pirates somalis que va decidir petar-se el seu botí en substàncies psico-actives i envoltar-se de dones que fumen i et parlen de tu.


El Comandante Bogardinho i els seus esbirros, realitzant maniobres al Pantà de Foix: consisteix en pillar un pet com un timbal, pujar a un patinet de platja tunejat, i ballar desenfrenadament tots els temassos de Bogarde.


Al contrari del que pugui semblar a primera vista, lo més heavy del assunto no són les seves pintes, sinó el seu programa d'actes reivindicatius. A tall d'exemple, el cJ&B té planificat un assalt fiestero de 185000W de sò al monestir de Montserrat, i aprofitant la confusió, mentre sonin els inquietants acords de "Talp", canviar la talla escultòrica de la patrona de Catalunya per la nostra estimada i venerada Techno Moreneta!!!  La figura original, serà segrestada i retinguda en algun antro de la catalana població de Miami Playa, on podrà participar en nombroses exhibicions de cante jondo mentre assaboreix tapes de musclos arrebossats i gambetes amb salsa de carquinyolis. 


No contents amb això, per si fós poc, preténen exigir en concepte de rescat:


1. Realitzar un peasso concert de Bogarde abans del 22 de Setembre, en el que grup cobrarà en concepte de catxé, aproximadament un 0,7% del que el Millet ha fotut al Palau de la Música (amb això ja en tenim prou per jubilar-nos i portar una vida de luxuria desenfrenada). 


2. Fins que es produeixi l'alliberament, a la basílica de Montserrat haurà de sonar com a mínim dos cops al día el nostre gran temasso "Xandalunya", interpretat per l'orgue de Montserrat i el cor d'escolanets convenientment uniformats amb camisetes de Bogarde.


Oficialment, desde Bogarde, no veiem massa futur en la missió del Colectiu J&B, tot i que trobem que els seus ideals són totalment lloables i admirables; i referent als seus mètodes, ben mirat, tal i com està el pati, tampoc ens semblen tant descabellats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada