Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dilluns, 5 de juliol del 2010

El TMM al TC

Molta gent creu que per estar al dia, n'hi ha prou amb tenir un compte al Facebook o al Twitter, però s'equivoquen de ple. Lo últim de lo últim, lo més fashion i cool del moment, és tenir una sentència del Tribunal Constitucional !!!(també conegut com a TC, en honor al pilot d'helicòpters de la serie Magnum). Com que els Bogarde no volem ser menys, i veient que ningú s'anima, hem decidit posar un recurs d'inconstitucionalitat contra nosaltres mateixos, i més concretament contra els 10 Temazos del Techno Moreneta Metal!!!


Perdoneu, però algú ho havia de fer!! (foto de l'Avui)


Ja sabem que pot semblar una mica de rucs o de borinots posar-se una querella contra un mateix, però últimament no podem dormir pensant que al TMM, pot haver-hi una nota desafinada, una coma mal posada o algun terme col·loquial fora de contexte, que provoqui el trencament social d'un o més continents de la Terra, o el desviament de l'òrbita de Plutó o fins i tot una guerra termo-nuclear a Alfa Centauri. Tenint el Bogardinho al grup, tota precaució és poca...


El que si que tenim clar, és que no esperarem 4 anys a tenir una sentència, i és per això que per tal d'exercir una mica de pressió social, hem enviat (en concepte de soborn) a cadascun dels membres del tribunal, un mini-clon del Bogardinho genèticament alterat perquè tingui un comportament de sàtir exhibicionista depravat (bueno, vist així tampoc li hem alterat massa el seu comportament habitual):


Sembla que a la dona aquesta del TC, el nom de la qual fà mandra buscar al google, li ha semblat molt interessant el nostre subtil i barroer suborn (imatge a partir d'aquesta i aquesta altra foto)


Els primers rumors i filtracions, indiquen que "Marujes en 4x4" haurà de ser cantada a capella per una coral mixta de jubilats albins i albanesos(les dos coses a la vegada), "Més vinyes i menys ciment" passarà a dir-se "Viñedos del Uzbequistan", i quedarà completament prohibit tocar en directe "Bogarde és un trunyo", a no ser que aconseguim que el Diango i la Núria Feliu  s'avinguin a realitzar una coreografia hip-hopera disfressats dels mítics Lordi... Soprenentment, sembla que "Acebes" és plenament constitucional i pot ser interpretada i reproduida fins la sacietat tal i com està actualment...Una autèntica llàstima ja que precisament teniem pensat no tocar més en directe aquest Temazo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada