Tota l'actualitat de BOGARDE per xafardejar una mica. Noticies actualitzades (o no!), rumors, difamacions,
informacions falses, i alguna foto perquè sembli més verídic...com el programa del Jimenez Losantos però en versió BOGARDE!!!

dijous, 1 de juliol del 2010

El projecte paral·lel


Per no seguir una moda o tendència, s'han de tenir les coses molt clares, una personalitat pròpia molt arrelada i consistent, i un ideari sòlid al qual no es pot renunciar mai... i els Bogarde no som així!!! Bueno, abans si, però vam canviar radicalment amb la incorporació al grup del Bogardinho!!!

O sigui que, veient el panorama actual i seguint la màxima "Si no pots vèncer, uneix-t'hi", estem meditant crear un projecte musical paral·lel que s'adapti als designis i voluntats de la indústria musical, a veure si així triumfem i ens fem famosos ni que sigui renunciant als nostres principis...

De moment, tenim clar que hem de fer un estil musical més Pop, potser amb algun toc de mestissatge per fer-ho més multi-cultural, amb melodies meloses que no suposin cap greuge sònic al assistents, i unes lletres més poètiques i misterioses aptes per a qualsevol regidor de cultura o promotor musical... Però també tenim clar que hem de fotre-hi una mica de canya, que és l'únic principi al qual no podem renunciar, i que a la vegada donaria un toc més rebel a tot el tinglado...

Després d'unes quantes birres i carajillos, d'escoltar 1059 hores de ràdio-formula comercial per intentar còpiar la clau de l'èxit dels grups actuals, i sotmesos a un procés d'insolació extrema, hem sintetitzat totes aquestes idees en un nou i excitant projecte musical:



Efectivament, Manellica és la nostra gran aposta de futur, i encara no sabem si farem lletres pop amb música thrash, o música pop amb lletres thrash, o una combinació de les anteriors... lo que triumfi més!! El que si que tenim una mica més clar, és la formació musical, consistent en una secció de vents de vuvuzeles electròniques, secció de cordes amb guitarra de paella oxidada i baix de closca de carbassa, i percusió a base de carcasses de Pentium III subtilment manllevades d'una deixalleria musical.

Però lo millor de tot, és que l'encarregat d'escriure les lletres serà el Bogardinho, el qual s'ha revelat com un autèntic poeta del poble (s'ho portava amagat, el tio....). Ja està treballant en el primer hit, anomenat Master del Popets, del qual us en farem una avançament temàtic en els pròxims dies.

5 comentaris:

  1. Tius que es tot això??? Cada dia flipo més, xo en positiu ho dic, sou els millors!!!!! hem de quedar un dia que tinc moltes ganes de parlar amb valtros que m'expliqueu totes aquestes coses en persona!!!

    Salut!!

    ResponElimina
  2. Ei Monica!!! Tot això deu ser cosa del síndrome d'abstinència de concerts!! Aviam si quedem un dia i fem unes birres amb el Lluc!!!

    Salut!!

    ResponElimina
  3. HEYYYYYYYY,AQUESTA PROPOSTA M´ATRAU!!!!!!!!
    A LES TRINXERES!!!!!

    ResponElimina